Povestea noastră

Povestea noastra începe într-o zi de vară, mângâiată de soare, când, vizitând pentru prima dată Provence-ul, ne-au fermecat campiile liniștite, înmiresmate și parcă pictate în violaceul lavandei. Deja ideea unui colț de rai cu levănțică, la noi acasă, în România, se creiona, luând forma unui Butic cu Lavandă prietenos și mereu bucuros de oaspeți.

Odată ajunși acasă, ne-am pus pe treabă. Am învățat cât mai multe despre floarea fermecată: unde-i șade cel mai bine ca să crească sănătoasă, ce sol îi priește, cum se îngrijește, care-i sunt tainele și întrebuințările. Așa s-a nascut Buticul cu Lavandă.

Fie că vă doriți arbustul vostru, așezat cuminte în ghiveci, rezistent și ușor de îngrijit, buchete proaspete, de care să vă bucurați și când se usucă floarea, sau săculeți cu flori uscate, în strai de sărbătoare, le gasiți astăzi, pe toate, în Buticul nostru cu Lavanda.

Găsiți pe raftul buticului peste 40 de produse cu și despre lavandă, de la accesorii delicate, special gândite ca să șadă bine lângă flori, până la buchete și aranjamente prospete, săculeți cu levănțică uscată, gătite în straie de zile mari – de iubire, de nuntă, de ziua mamei sau a iubitei.